De juiste randapparatuur is voor optimale bereikbaarheid een must. Denk hierbij aan headsets, vergadertoestellen, telefoontoestellen en camera's. Apparaten die de manier van communiceren makkelijker maken en voor een professionele uitstraling zorgen.

Headsets en Telefoontoestellen

Mensen werken steeds meer mobiel. Een goede headset is daarom haast onmisbaar. De ergonomische headsets koppelen met vrijwel alle apparaten. De headsets zijn verkrijgbaar in diverse types, bijvoorbeeld met of zonder noise cancelling. Of het nu via Bluetooth, via DECT of met een draad is, er is altijd wel een passende headset verkrijgbaar.

Vaste en draadloze toestellen zijn nog steeds niet weg te denken uit de groeiende mobiele wereld. Er is een ruime keuze uit diverse modellen en types toestellen. IP, Analoog, DECT, Digitaal of Vergadertoestel. Van het meest luxe toestel met uitgebreide functionaliteiten tot het simpele toestel in de lift of achter de kassa, het is allemaal verkrijgbaar.

Met een vergadertoestel is het eenvoudig om met meerdere mensen een vergadering op te bouwen met diverse externe partijen. Hierdoor wordt er veel geld bespaard op reis- en hotelkosten. Met de audio- en video vergaderoplossingen lijkt het alsof men met elkaar aan tafel zit. Vanuit kantoor, huis of onderweg, vanaf elke locatie is het mogelijk om aan een vergadering deel te nemen.     

"Ze zeggen wat
ze doen en doen wat ze zeggen. Voor service volstaat een
simpel berichtje, daarna hebben
wij er geen omkijken meer naar."

Rob Zwier
Manager Telecom- en Databeheer, De Raad Vastgoed

Headsets, Vergader- en Telefoontoestellen

BXT levert verschillende soorten randapparatuur en helpt u graag met de beste keuze.

Headsets

De headsets maken inmiddels een wezenlijk onderdeel uit van de werkomgeving. De ergonomische modellen maken het mogelijk om geconcentreerd en klachtenvrij te
werken met veel bewegingsvrijheid wat de productiviteit ten goede komt.

Vergadertoestellen

Vergaderen via telefoon of video maakt het makkelijk om een conferentie op te bouwen met diverse externe partijen zodat dat iedereen tijd en geld kan besparen op reizen of hotels. Met de professionele oplossingen is het mogelijk om volledige presentaties te geven aan groepen waarbij het niet uitmaakt of deze thuis of onderweg zijn en welk device zij gebruiken.

Telefoontoestellen

Qua toestellen zijn er tal van keuzemogelijkheden. Een Bureautoestel, een Mobiel toestel of Softphone, of een combinatie van die drie. Via DECT, WiFi of 4G, het maakt allemaal niet uit, voor iedereen is het juiste apparaat te vinden.

Deurintercoms

Uiteraard heeft BXT ook een uitgebreide reeks deurintercoms beschikbaar voor binnen en buiten. Deze kunnen worden toegepast om mensen toegang te verlenen tot uw bedrijfspand en bij hekwerken, poorten en slagbomen.  

De intercoms zijn verkrijgbaar in een Analoog, SIP en GSM variant. Eventueel voorzien van een videocamera, een PIN codeslot, een kaartlezer of een deuropener functie.   

De door BXT geleverde intercoms hebben allemaal een zeer goede spreek-luister verbinding. 

Onze fabrikanten

Wij werken uitsluitend met A-merken zodat wij topkwaliteit kunnen garanderen

Een afspraak maken over
randapparatuur met onze expert?

Wilt u weten welke optie het beste bij uw organisatie past? Of heeft u een andere vraag waar wij u mee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.