Een goede infrastructuur is de basis van elk bedrijf. Een betrouwbaar en stabiel netwerk zorgt ervoor dat er goed internet beschikbaar is in de tijd waarin bandbreedte en snelheid steeds belangrijker worden.

De basis

Of het nu gaat om thuis- of mobiel werken, uitvoeren van clouddiensten, het koppelen van vestigingen of het maken van back-ups. Alles valt of staat met een goed netwerk. Met name realtime applicaties zoals video en audio vragen een stabiel netwerk met voldoende bandbreedte. BXT levert robuuste, snelle en bovenal veilige verbindingen waarop een bedrijf met vertrouwen zijn communicatie kan uitvoeren.

Daarnaast dient het netwerk uiteraard veilig te zijn. BXT levert een complete set aan oplossingen om het netwerk veilg te houden voor cybercriminaliteit.  

"Dankzij hun technische kennis en jarenlange ervaring wordt de klant volledig ontzorgd."

Niels van den Berg
Partnermanager, BusinessCom

VDSL, Glasvezel en Networking

BXT levert verschillende oplossingen voor uw wensen in connectiviteit.

VDSL

BXT levert onder eigen label VDSL. Over deze breedbandverbindingen kunnen verschillende diensten getransporteerd worden zoals Internet, Telefonie, Alarm over IP en PIN over IP. Daarnaast kunnen ook eigen diensten worden toegevoegd. 

Glasvezel

De glasvezel verbindingendie BXT levert zijn robuust en klaar om aan de steeds grotere vraag naar bandbreedte te voldoen. Om mee te groeien met de ICT ontwikkelingen is overstappen op glasvezel dé oplossing.

Networking

BXT levert en onderhoudt ook netwerkapparatuur zoals Routers, Switches en Firewalls. De geleverde apparaten zijn van gerennomeerde merken en altijd voorzien van de laatste security updates. 

WiFi, Routing, Switching

Door de groei van zakelijke smartphones en tablets is de druk op een stabiel WiFi netwerk enorm toegenomen. BXT levert en installeert multicell omgevingen voor bedrijfsnetwerken. Hierbij wordt uitsluitend gewerkt met "high end" apparatuur die aan alle veiligheidseisen voldoet.

Uiteraard levert en onderhoudt BXT ook de benodigde netwerkapparatuur. De geleverde routers, switches en firewalls zijn van gerenommeerde merken en altijd voorzien van de laatste security updates. Zaken als QoS, PoE en VLAN zijn als vanzelfsprekend standaard.  

Onze fabrikanten

Wij werken uitsluitend met A-merken zodat wij topkwaliteit kunnen garanderen

Een afspraak maken over
infrastructuur met onze expert?

Wilt u weten welke optie het beste bij uw organisatie past? Of heeft u een andere vraag waar wij u mee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.