+31 (0)10 2922922

Volledig ontzorgd!

Hieronder onze verschillende oplossingen die wij kunnen bieden op het gebied van spraak en data.

over BXT

Wie zijn wij?
BXT is uw onafhankelijke convergentiepartner gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van spraak, data, infrastructuur en applicatie integratie. Wij leveren complete communicatiestrategieen,en oplossingen die het voor u mogelijk maken om het maximale te halen uit uw investering in technologie, tijd en mensen.Onze advies gerichte aanpak - een geoptimaliseerde mix van proces-, applicatie- en infra-structuuranalyse met een sterke focus op bedrijfsstrategie, maakt het voor u mogelijk om optimaal te profiteren van uw communicatietechnologie.

Voor wie werken we?
Bij BXT werken wij als gelijkwaardige partners hand in hand samen met onze klanten.
Wij leveren waardevolle expertise en technische vaardigheden welke garanderen dat bedrijfskritische vraagstukken en uitdagingen worden overwonnen. Onze hoog gekwalificeerde adviseurs richten zich op de kern van de onderneming, voorzien u van op maat gemaakte communicatieoplossingen en services, welke kosten reduceren en onder de streep aanzienlijke voordelen opleveren.

Onze visie
Voordat wij advies uitbrengen of een oplossing aandragen, richten wij ons allereerst op de kern van uw communicatieproblematiek. Onze adviseurs verdiepen zich in uw organisatie, marktsegement, doelgroepen en uitdagingen. We indentificeren mogelijkheden voor kostenbesparing, efficientieverbetering en verhoogde klantvriendelijkheid, alvorens een strategie of oplossing te ontwerpen om de afgesproken doelen te realiseren.

Hoe werken wij
Als we na inventarisatie een volledig inzicht hebben verkregen in uw communicatieproblematiek en de meest successvolle strategie hebben geformuleerd, zijn wij in staat de beste oplossing voor uw specifieke communicatiebehoefte aan te dragen. Onze onafhankelijkheid betekent voor u dat wij alleen die oplossingen aandragen die het beste zijn voor uw onderneming. Onze ervaring en expertise garandeert echter dat voor welke oplossing u ook kiest, deze alleen wordt ingevuld met technologie van wereldmarktleiders op het gebied van spraak, data, infrastructuur en applicaties.

Retail branche

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

Bouw branche

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

Automotive

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

Contact opnemen?

Bel dan snel +31 (0)10 292 29 22 of
vul het contactformulier in

Stel uw vraag

Versturen

© BXT spraak+data | webdesign: studiorvg.nl