In de Retail Markt was er een sterke behoefte aan een vaste serviceknop voor klanten die oproepen doorgeeft aan de portofoons zodat zij sneller en efficiënter geholpen kunnen worden.

Die knop is er nu...

Smart Voice Wave Button

Binnen de licentievrije productreeks bestond er nog geen serviceknop waarmee klanten op de afdeling assistentie konden vragen van een medewerker.

BXT heeft in samenwerking met Orangewave Solutions een systeem ontwikkeld dat daadwerkelijk iets toevoegt. Namelijk efficiëntie...
Onze input over onder andere Retail en Hospitality hebben zij gebruikt om de meest gebruiksvriendelijke serviceknop te ontwikkelen die op dit moment verkrijgbaar is.

Naast de drukknop heeft de Smart Voice Radio ook 2 potentiaalvrije contacten die een oproep kunnen maken. Denk hierbij aan een contact bij de flessenautomaat waarbij er automatisch een oproep gemaakt wordt wanneer de band bijna vol is, of wanneer deze in storing staat.  

"Dit is echt mooi hoor! De service verzoeken worden razendsnel afgehandeld. Klanten hebben het gevoel dat er direct iets gedaan wordt met hun oproep"

Arnold de Jongste 
Ondernemer Jumbo De Korf

Een afspraak maken over de Smart Voice oplossing met onze expert?

Wilt u weten welke optie het beste bij uw organisatie past? Of heeft u een andere vraag waar wij u mee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Custom made

De Smart Voice Wave Button is volledig naar eigen smaak te ontwerpen. De logo's en clubkleuren van uw bedrijf kunnen er probleemloos op worden gedrukt zodat het nóg persoonlijker wordt.

De voordelen van de Smart Voice Wave Button zijn:

  • Het werkt volledig contactloos, dat is wel zo prettig in deze tijden.
  • Door middel van LED verlichting ziet de klant dat er een oproep geplaatst is.
  • Geeft rust in de winkel, geen rinkelende telefoons of storende omroepsystemen. 
  • Kan op elke gewenste plek geplaatst worden, óók buiten. 

Veelgestelde vragen

Welk merk portofoons moet ik hebben om een Wave Button te kunnen gebruiken?

In principe werkt het op elk merk dat de licentievrije band PMR446 gebruikt. Echter hebben wij nog niet alle merken getest. De merken die wij op dit moment ondersteunen zijn Motorola, Kenwood en Hytera. Wanneer u een afwijkend merk heeft kunnen wij deze vrijblijvend testen op de juiste werking.

Wat wordt bedoeld met contactloos oproepen?

De Wave Button is voorzien van een bewegingsmelder die reageert op uw hand wanneer u deze vóór de button houdt. Op dit moment zijn wij ook bezig een Button te ontwikkelen met een aluminium voorkant en een fysieke drukker welke vandalisme bestendig moet zijn.

Kan ik het product eerst testen voordat ik het aanschaf?

Jazeker! Wij hebben testapparatuur beschikbaar die u voor een afgesproken tijd kunt gebruiken. Voor deze apparatuur vragen wij statiegeld die u retour krijgt of die verrekend wordt bij aanschaf.

Alles wat u wilt weten van portofoons

Een portofoon, ook wel walkietalkie of kort porto genoemd, is een draagbaar zend-ontvangtoestel voor spraakcommunicatie tussen een en meerdere personen. De communicatie via een portofoon is sneller dan de telefoon, een porto staat namelijk altijd aan en is, niet zoals een telefoon, afhankelijk of deze wordt opgenomen of niet. Het woord portofoon is verzonnen door Marten Jan Kingma, ingenieur bij Philips en zijn collega. Beiden hadden zij de taak om een goed woord voor draagbare telefoon te verzinnen. Portofonie is de volgende stap geweest na de uitvinding van de radio. Wie de eerste portofoon heeft uitgevonden is niet duidelijk maar de eerste soort portofoon waarbij een gebruiker sprak en luisterde door een soort telefoonhoorn is ontwikkeld door Galvin Manufacturing Company, dit is de voorloper geweest van Motorola. Motorola is hedendaags nog steeds marktleider op het gebied van portofoons. Portofoons hebben in de Tweede Wereldoorlog een grote rol gespeeld omdat het soldaten in het veld in staat stelde met elkaar te communiceren. Het doel en het gebruik van portofonie is dus in al die jaren niet veranderd. 

Omdat u via een portofoon direct in contact staat met uw team, collega’s en/of afdeling, gaat de communicatie vlot en is een heel team direct op de hoogte van ontwikkelingen, vragen en acties. Op deze manier kan er snel gehandeld worden, worden vragen sneller beantwoord en is iedereen op de hoogte van de in’s en out’s. 

Binnen BXT hebben wij verschillende vormen portofonie. Zo leveren wij licentievrije portofoons en digitale portofonie. Voor sectoren zoals groothandels, bouwwinkels worden licentievrije portofoons het meeste gebruikt, voor instellingen in de zorg zijn er voornamelijk digitale portofoons in gebruik. BXT is bekend met alle soorten portofonie en brengt graag een advies uit voor het soort portofonie dat het beste bij uw organisatie past.