De CLP446 is al jaren een groot succes in onder andere Retail en Hospitality. Vanaf vandaag is er een opvolger, de CLP446E.
Nóg mooier en nóg beter. De nieuwe standaard in zijn klasse.

Robuust en Gebruiksvriendelijk

Net als zijn voorganger is de CLPE een kleine, gebruiksvriendelijke en lichtgewicht portofoon. Vanuit de markt was er de behoefte aan een plus versie die nóg meer aan de wensen kon voldoen. Zo is de accucapaciteit verhoogd tot wel 20 uur en wordt er een robuustere headset bijgeleverd. En omdat hij tegen een stootje kan heeft de CLPE een IP54 classificering gekregen.

De CLPE heeft dezelfde afmeting als de eerste CLP. Het grote voordeel is dat dezelfde laders gebruikt kunnen worden. Ook kunnen de CLP en CLPE door elkaar gebruikt worden zodat een gefaseerde overgang naar de nieuwe portofoons mogelijk is.

De CLPE446 

Features van de nieuwe CLPE

Een strak design, klein genoeg zodat het in de palm van de hand past. Robuust uitgevoerd met IP54 classificering zodat het stof, water, vuil, stoten en grote temperatuurverschillen aankan. Door de grotere accu kan de CLPE met gemak een hele dag gebruikt worden.
De led ring rond de grote spreekknop kan door middel van kleuren verschillende statussen weergeven zoals: accuniveau, actieve kanalen, volume en scans.

  • Accuduur tot wel 20 uur
  • 16 Kanalen en 219 Privacycodes
  • Mute functie van de headset
  • 15 Volume niveau's
  • Headset eenvoudig aansluiten via bajonetsluiting 
  • De lader van de eerste CLP kan hergebruikt worden

De CLPE is ook verkijgbaar in de 1Watt uitvoering. Deze is speciaal bedoeld voor zeer grote omgevingen en vergt een licentie.

Een afspraak maken voor kosteloze 
test met de nieuwe CLP446E?

Wanneer u eens kosteloos en vrijblijvend wilt testen of een vraag heeft waar wij u mee kunnen helpen. Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Verdwijnt de huidige CLP446?

Ja eind 2020 is de CLP niet meer leverbaar, de accessoires blijven voorlopig nog wel leverbaar.

Kan ik de CLPE gebruiken naast mijn bestaande CLP's?

Jazeker! Beide CLP's werken op dezelfde frequentie waardoor ze in één omgeving gebruikt kunnen worden. Dit geldt niet voor de 1Watt versie met licentie.

Welke spullen kan ik hergebruiken?

De laders van de oude CLP zijn te hergebruiken. dit geldt voor zowel de enkele lader als de multilader.

Alles wat u wilt weten van portofoons

Een portofoon, ook wel walkietalkie of kort porto genoemd, is een draagbaar zend-ontvangtoestel voor spraakcommunicatie tussen een en meerdere personen. De communicatie via een portofoon is sneller dan de telefoon, een porto staat namelijk altijd aan en is, niet zoals een telefoon, afhankelijk of deze wordt opgenomen of niet. Het woord portofoon is verzonnen door Marten Jan Kingma, ingenieur bij Philips en zijn collega. Beiden hadden zij de taak om een goed woord voor draagbare telefoon te verzinnen. Portofonie is de volgende stap geweest na de uitvinding van de radio. Wie de eerste portofoon heeft uitgevonden is niet duidelijk maar de eerste soort portofoon waarbij een gebruiker sprak en luisterde door een soort telefoonhoorn is ontwikkeld door Galvin Manufacturing Company, dit is de voorloper geweest van Motorola. Motorola is hedendaags nog steeds marktleider op het gebied van portofoons. Portofoons hebben in de Tweede Wereldoorlog een grote rol gespeeld omdat het soldaten in het veld in staat stelde met elkaar te communiceren. Het doel en het gebruik van portofonie is dus in al die jaren niet veranderd. 

Omdat u via een portofoon direct in contact staat met uw team, collega’s en/of afdeling, gaat de communicatie vlot en is een heel team direct op de hoogte van ontwikkelingen, vragen en acties. Op deze manier kan er snel gehandeld worden, worden vragen sneller beantwoord en is iedereen op de hoogte van de in’s en out’s. 

Binnen BXT hebben wij verschillende vormen portofonie. Zo leveren wij licentievrije portofoons en digitale portofonie. Voor sectoren zoals groothandels, bouwwinkels worden licentievrije portofoons het meeste gebruikt, voor instellingen in de zorg zijn er voornamelijk digitale portofoons in gebruik. BXT is bekend met alle soorten portofonie en brengt graag een advies uit voor het soort portofonie dat het beste bij uw organisatie past.