Storing

Op dit moment ervaren wij een netwerk verstoring. Hierdoor kunt u problemen ervaren met het bellen en gebeld worden. Wij hebben de storing in onderzoek en zijn druk bezig met het oplossen. Mocht u persoonlijk op de hoogte gehouden willen worden, vragen wij u om een email te sturen naar info@bxt.nl. Excuses voor het ongemak!

Welkom!

De specialisten in telecom en ICT
oplossingen helpen u graag!

Onze diensten & producten

BXT is...

BXT is een specialist op het gebied van spraak, data, infrastructuur, portfoons en applicatie-integratie. Wij leveren complete, op maat gemaakte oplossingen die het voor u mogelijk maken het maximale uit uw investering te halen.

Aanpak

Ons advies is gericht op uw wensen en wordt gevormd door een grondige analyse te maken van de problematiek en/of behoefte.
Met de verkregen informatie brengen wij een merkonafhankelijk advies op maat uit. Het gaat er immers niet om wat het kost maar om wat het oplevert! 

Nieuw! CLP446E

CLPe446

De geheel vernieuwde portofoon is er eindelijk. En beter dan ooit. Met een nieuw design en verbeterde technologie is de CLPE de nieuwe standaard in zijn klasse.

Nieuw! Smart Voice

Dit is de perfecte oplossing voor de retail en zorg! Een serviceknop voor klanten die een oproep maakt naar alle medewerkers met een portofoon. Werkt snel, simpel en uiterst effectief!

Anderen over ons

Onze referenties

Wij zijn trots op dit lijstje en voegen u graag toe!